Dia del Llibre

Curs 2023-24

Este curs hem realitzat activitats per a cada cicle segons el llibre de tertúlia que tenen. Així el primer cicle ha realitzat la gymcana de “La volta al món”, el 2n un breakout del “Lazarillo” i el 3r cicle un escape room sobre “El viatge al centre de la Terra”. Preguntats als participants van dir que s’ho havien passat fenomenal.

           

Pràctica d’escuders en el breakout

Curs 2022-23

Enguany hem rebut la visita inesperada d’un dels personatges llegits en les nostres tertúlies, D’Artagnan, que ha repartit els llibres que l’A.P.A i l’ajuntament han comprat per a celebrar aquest dia i animar-nos a llegir en valencià.  El professorat també ha intercanviat llibres.

Una altra de les activitats per a celebrar el Dia del Llibre ha sigut la realització de muntatges fotogràfics dels alumnes disfressats del personatge del seu llibre favorit.

                                                                                                            

 

Curs 2021-22

El divendres 29 d’Abril celebràrem el Dia del Llibre en el nostre centre. Vam fer el concurs literari, divertits kahoots sobre “Els viatges de Gulliver” i l’A.P.A. es va sumar a la festa regalant llibres a totes les classes del col·legi.

Per cert, sabeu que l’origen del Dia del Llibre és valencià? Va ser l’autor Vicente Clavel Andrés, escriptor, traductor, periodista i editor valencià qui va proposar que es dedicara un dia al Llibre Espanyol com a foment a la lectura. Ell va proposar que se celebrara el 7 d’octubre per a homenatjar el dia en què teòricament va nàixer Cervantes i així va ser fins que en 1930 es va canviar al 23 d’abril.