portes obertes

INFORMACIÓ IMPORTANT A LES FAMÍLIES / INFORMACIÓN IMPORTANTE A LAS FAMILIAS

 

Donades les circumstàncies excepcionals d´aquest curs, i amb la finalitat de facilitar a les famílies interessades en matricular als seus xiquets i xiquetes el pròxim curs, des del CEIP Doctor López Rosat volem facilitar la informació que pensem és rellevant per a vosaltres. Per tant, a la nostra pàgina web podreu trobar tota la informació referent a la identitat del nostre centre, programa lingüístic, aspectes relacionats amb el menjador, AMPA, etc…

Podreu accedir als diferents documents a les seccions corresponents. Igualment us deixem a continuació el nostre IDEARI DEL CENTRE, on podeu conèixer quins són els nostres principis educatius. Podeu descarregar-lo fent click al següent enllaç.

 

IDEARI DEL CENTRE

 

També volem compartir  amb vosaltres un vídeo que hem realitzat amb imatges del nostre centre per a que pugau veure-nos i que podeu visualitzar al final d´aquesta publicació.

Igualment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a la nostra direcció de correu electrònic 46013475@gva.es

 

 

Dadas las circunstancias excepcionales de este curso, y con la finalidad de facilitar a las familias interesadas en matricular a sus nños y niñas el próximo curso, desde el CEIP Doctor López Rosat queremos facilitar la información que pensamos que es relevante para vosotros. Por tanto, en nuestra página web podréis encontrar toda la información referente a la identidad de nuestro centro, programa lingüístico, aspectos relacionados con el comedor, AMPA,etc…

Podréis acceder a los diferentes documentos en las secciones corresponeidntes. Igualmente os dejamos a continuación nuestro IDEARIO DEL CENTRO, donde podéis conocer cuales son nuestros principios educativos. Podéis descargarlo haciendo click en el siguiente enlace.

 

IDEARIO DE CENTRO

 

También queremos compartir con vosotros un vídeo que hemos realizado con imágenes de nuestre centro para que podáis vernos y que podéis visualizar al final de esta publicación.

Igualmente, podéis poneros en contacto con nosotros en nuestra dirección de correo electrónico 46013475@gva.es