JORNADES MÚRCIA

EL CEIP SANT  JOSEP DE  CALASSANÇ D’AIELO DE MALFERIT PRESENT AL VI ENCONTRE NACIONAL DE PROJECTES EUROPEUS ERASMUS + KA 101 EN MÚRCIA.

 

       

 

              

 

 

 

 

                                                                            

 

El passat 24 i 25 de juny de 2019, prop de 550 docents de tota Espanya  es van reunir en Múrcia en el Teatre Romea i la Universitat de Múrcia en el VI Encontre Nacional de Projectes de mobilitat Erasmus+.

Els participants eren representants i coordinadors/es de projectes de les institucions educatives que han estat aprovats en la convocatòria de 2019, com és el cas del nostre centre que ha estat representat per la coordinadora i directora Alicia Revert.

L’esdeveniment ha sigut organitzat pel Servici Espanyol per a la internacionalització de l’Educació (SEPIE), organisme adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats que actua com Agència Nacional del programa Erasmus+ de la Unió Europea i la Conselleria d’Educació, Joventut i Esports de la Regió de Múrcia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i la Universitat de Múrcia.

Este primer  apropament ens ha servit per a conèixer alguns aspectes  organitzatius del projecte i per a conèixer bones pràctiques, intercanviar experiències i establir vincles amb altres centres a nivell nacional.

Amb aquest encontre comencem el camí del nostre projecte ” “Llegint  Europa: el plurilingüisme, la biblioteca de centre promotora de projectes i la connexió amb l’entorn”.