I amb la primavera… l’hort escolar!

Amb l’arribada del bon temps i la primavera, hem encetat el nou trimestre amb la creació del nostre propi hort. Hui hem tingut el primer contacte amb la terra, les plantes i llavors. Vos anirem contant com avança aquesta verda experiència! Mireu les fotos:

La Joia de Fer Sandwichs: Una Lliçó de Col·laboració i Creativitat

Els aliments tenen una manera extraordinària d’unir les persones. Amb ingredients com pa, diferents formatges, i una varietat de salses (algunes molt picants) i verdures fresques disposades davant seu, els nostres estudiants estaven preparats per endinsar-se en l’experiència de fer sandvitxos que ens va preparar la nostra gran assistent lingüística Mar. La tasca era senzilla: cada estudiant seria responsable de crear un sandvitx personalitzat per a un company de classe qui li havia de donar les instruccions en anglés.

A mesura que els estudiants tastaven les creacions dels seus companys, l’aula es va omplir de converses i exclamacions de delit. Va ser una vista preciosa veure la joia en els seus rostres mentre saborejaven els sabors i compartien les seves impressions sobre les combinacions úniques que havien experimentat.

Aquesta senzilla activitat de fer sandvitxos va anar més enllà del plaer d’un dinar deliciós. Va ensenyar als nostres estudiants habilitats per a la vida, com la comunicació efectiva, l’escolta activa i la importància de tenir en compte les preferències i les necessitats dietètiques dels altres. També van aprendre a apreciar i abraçar la diversitat en gustos i sabors, obrint les seves ments a noves possibilitats culinàries. A més, aquesta activitat va fomentar un sentiment de comunitat dins l’aula. Treballant junts i compartint un àpat, els estudiants van crear connexions, van reforçar amistats i van aprendre el poder de la col·laboració i el suport mutu.

L’experiència de fer sandvitxos els uns als altres va unir més els nostres estudiants i va crear una experiència d’aprenentatge memorable i agradable. En reflexionar sobre aquesta lliçó, es va fer evident que a vegades les activitats més senzilles poden tenir lliçons profundes i deixar impressions duradores. Així que recordem abraçar aquestes oportunitats, tant dins com fora de l’aula, on l’aprenentatge, l’amistat i deliciosos sandvitxos ens esperen.

Bon profit!