

Menús
Una alimentació equilibrada és clau per al desenvolupament físic i intel·lectual dels xiquets. En els menjadors escolars, és important que els menús siguen saludables i variats, garantint l’aportació adequada de nutrients essencials com a proteïnes, vitamines i minerals. La correcta alimentació influeix en la capacitat de concentració, el rendiment escolar i el benestar general dels xiquets.
El nostre Centre, treballa des de fa uns anys amb l’empresa I.R.C.O. S.L., una empresa valenciana fundada fa 30 anys per Bartolomé, per a alimentar de manera saludable i equilibrada als xiquets/-as de la Comunitat valenciana. Amb el pas dels anys, l’empresa ha anat creixent i expandint-se, comptant en l’actualitat amb 5 delegacions: València, Alacant, Castelló, Màlaga i Còrdova.
Com són els seus menús?
L’equip de nutrició de l’empresa elabora el disseny dels menús basant-se en la GUIA PER ALS MENÚS EN MENJADORS ESCOLARS, elaborada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana i tenint en compte el nombre de racions recomanades de cada grup d’aliments. Els nostres xefs i cuiners proporcionen un toc personal a cada elaboració del menú.
D’on procedeixen els seus ingredients?
Del camp a la cuina, i a la taula.
Florette • Dacsa • Càrnies Catalá • Heura • Rensika
Fomenten el consum de fruites i verdures de temporada. Treballen amb proveïdors locals, productes de proximitat, de km0. Aposten pels ingredients ecològics.

PA. Treballem amb forns tradicionals locals i xicotetes panificadoras de cada comarca. Una vegada al mes oferim pizza artesanal de massa mare i varietat de pans de diferents cereals.

ARROSSOS. Els nostres arrossos estan elaborats amb Arròs Denominació d’Origen València de Dacsa.

PEIX DE LLOTJA. Apostem per peix sostenible, de proximitat, sempre que siga possible i per a les nostres elaboracions de caldos.

PROTEÏNA VEGETAL. Comptem amb acords amb les principals marques: Heura com a alternativa de la carn i Rensika per a diferents hummus.

FRUITES I VERDURES DE TEMPORADA. Castelló, València, Almeria, Múrcia i Aragó. El nostre partner principal per a les ensalades és Florette, referència en el mercat nacional.

CARNS. Les rebem directament de carnissers locals com a Càrnies Catalá o Productes Frescos Alicar (Castelló), certificats amb el segell de benestar animal.

LACTIS DE QUALITAT. Yogurts artesans i primeres marques nacionals.

POSTRES CASOLANS. Una vegada al mes. Només en cuines autònomes que ho permeten.

OLI D’OLIVA. Procedent d’almàsseres pròximes a les nostres cuines (Alacant, València, Còrdova i Màlaga).
Descàrrega menú escolar del mes
Facen clic en la icona supeior per a descarregar el menú del mes de diciembre 2025 en format .pdf .
I.R.C.O. S.L. com a empresa alimentària del sector de les col·lectivitats, s’adapta al Reglament 1169/2011 del Parlament Europeu i del Consell, en el qual es vetla perquè els consummidors estiguen degudament informats respecte als aliments que es comercialitzen a la Unió Europea.
Per a això, s’informa els nostres clients dels ingredients que componen els nostres plats inclosos en el menú escolar, infantil, dietes serevides en calent i dels valors nutricionals dels menús servits en calent i en fred del següent mode:
– Menú escolar, infantil, dietes servides en calenta: llistat de receptes o ingredients i l’ús dels menjars preparats entrant en la pàgina web de I.R.C.O. (https://www.ircoslcom/) en l’apartat CLUB I.R.C.O. > Descarregables o directament, a través del següent enllaç: https://www.ircosl.com/descargas/ i introduïsca la contrasenya següent:

Aquest document està sotmés a revisió, per aquest motiu li recomanem que comprove periòdicament que la seua descàrrega coincideix amb l’última revisió del document.
– Aliments envasats, oferits a comensals amb al·lèrgia o intolerància alimentària: consulte el llistat d’ingredients en l’etiquetatge adhesiu de l’envàs.


