1r Cicle

CURS 2023-2024

PADRINS LECTORS

El programa “Padrins Lectors” ha involucrat a estudiants de 5é i 6é de primària com a padrins, els qui guien als alumnes de 1r i 2n en les seues aventures literàries. Esta iniciativa es va crear per fomentar les habilitats de lectura i comprensió a través de la mentoria d’alumnes de cursos superiors. Cada setmana, els padrins i els seus fillols es reunixen durant una hora per a llegir junts. Els padrins ajuden els més xicotets a entendre les històries, expliquen paraules difícils i fomenten discussions sobre els llibres llegits. A més, es realitzen activitats complementàries com a dramatitzacions, dibuixos i manualitats relacionades amb les lectures.

🎭🎭TEATRE ANGLÈS 🎭🎭

El primer cicle ha assistit hui  a l’obra de teatre d’anglès “Wednesday” s’ho han passat en gran i han repassat molt d’anglès

XARRADA MEDIOAMBIENTAL 🌳🌳

L’alumnat del nostre cicle ha tingut la sort de gaudir de una xarrada medioambiental amb un simpàtic guardia civil.

🎼 Visita Banda de música La Nucía 🎼

Tot l’alumnat de primer cicle ha acudit a l’auditori de La Nucia a veure la gran actuació de la banda de música. Tot l’almunat ha pogut gaudir de bona música 🎶

Excursió a Polapark 🎢

Els alumnes de 2n han realitzat l’excursió de final de curs, amb la qual completen el primer cicle de primària.

A Polapark han gaudit i s’han muntat en un munt d’atraccions divertidíssimes.

🌽 ℍⓄℝ𝕋 𝔼𝕊ℂⓄ𝕃𝔸ℝ 🥬

Hui els alumnes de 2n que acudeixen al llarg de tot el curs a l’hort escolar, han agafat el seu primer cabdell gegant. Ho cuinarem i prepararem una rica recepta i saludable per a menjar a l’aula.

MAMBA 🐾 🐶

Aquest trimestre Mamba ens ha visitat a l’aula.
Es tracta d’una intervenció assistida amb animals en orientació educativa.
Mamba és una gosseta molt especial que ajuda a molts alumnes del centre
.

📕📘📙📔FIRA DEL LLIBRE📕📘📙📔

DIA DE LA MONA 🐰

Per a celebrar les pròximes pasqües tots els alumnes de primer cicle han assistit al poliesportiu a menjar-se la Mona. S’ho han passat pipa!

📚PREMIS CONTES D’IGUALTAT I PREMI SAMBORI DEL CENTRE📚

Tot l’alumnat del cicle ha fet els seus contes treballantla iguatat en ells i hui han rebut un premi per eixe esforç.

👩‍🔧 🧑🏾‍🎨 🧙🏻CARNESTOLTES 🦸🏻‍♀️ 🧟 🧛🏻‍♀️

En Febrer vam celebrar Carnestoltes i l’alumnat de 1r cicle van vindre amb les seues disfresses més divertides i s’ho van passar en gran.

𝕃𝔼ℂ𝕋Ⓞ𝔼𝕊ℂℝ𝕀ℙ𝕋𝕌ℝ𝔸

Així de divertit treballem la lectoescriptura en primer cicle. Aprendre jugant és com millor s’aprèn. Ja coneixen totes les lletres.

FESTIVAL DE NADAL 🎅🏻

Que bé ho han fet tots els nostres alumnes i alumnas en el festival de Nadal.
Són tots i totes uns artistes!!!!
Ara a continuar cantant nadales i a gaudir dels vacances de Nadal. Us desitgem un Bon Nadal!

💜 PRIMER CICLE DIU NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE 💜

Tot l’alumnat del cicle ha pogut passar per la porta violeta, per celebrar aquest dia i recordar que tots hem d’implicar-nos i combatre la violència.

HALLOWEEN

Els xiquets de 1r cicle han gaudit d’un Halloween terrorificament divertit. Les seues disfresses han guanyat per originalitat 🎃🎃

CURS 2022-2023

Visita al poliesportiu

Avui hem visitat les instancions de la ciutat esportiva i hem passat el dia jugant i aprenent sobre la importància de l’activitat física al nostre dia a dia. Gràcies a tots els monitors, ho hem passat bomba.

9 D’OCTUBRE

Hui coneixem un poquet més sobre La Comunitat Valenciana i Jaume I el conqueridor per a la celebració del dia de la Comunitat Valenciana el 9 d’octubre. Hem recordat les 3 províncies que formen La Comunitat i hem pintat la senyera valenciana.

Halloween en el CEIP La Muixara

La nostra escola ha celebrat la festa de Halloween. Fantasmes i esquelets han visitat les nostres aules. Tota l’escola ha gaudit d’una fantàstica gimcana amb molts jocs relacionats amb la matèria d’anglès. Ho hem passat genial!

DIA D’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Els alumnes de primer cicle del nostre centre han fet tutories per treballar la violència de gènere per celebrar aquest dia. Les activitats ens han conscienciat a tothom que la violènciano és la solució per resoldre cap problema.

TALLERS DE NADAL

Estem molt feliços de passar amb vosaltres un dia de tallers divertits i familiars. Sempre és un plaer obrir les portes del col·legi a totes les famílies i més en una època tan bonica com Nadal. Us deixem algunes fotos de record. Gràcies per participar-hi.

EDUCACIÓ VIAL

CURSA SOLIDÀRIA

CARNESTOLTES

EXCURSIÓ PEL POBLE

DIA DE LA PAU

INCLUSIÓ EDUCATIVA

ESCURSIÓ MITJANS DE TRANSPORT A ALACANT

CURSOS ANTERIORS

Els alumnes de primer hem treballat el conte de Jaume I i l’oroneta. Després hem acolorit un dibuix.