Vos donem la benvinguda a l’Institut Escola Serra de Bèrnia de Xaló

DARRERES ENTRADES AL BLOG

  • Procés d’admissió – Curs 2024/25
    Ja teniu disponible tota la informació, documentació i el calendari del procés d’admissió pel proper curs al CEIP Serra de Bèrnia de Xaló.
  • Calendari del procés d’admissió – Curs 2024/25
    Tot seguit teniu el calendari corresponent al procés d’admissió d’Infantil i Primària pel proper curs 2024/25.
  • Com sona l’ESO Curs 2023/24 – Altea
    Encontre d’Instituts de secundària de les Illes Balears, Catalunya i la Comunitat Valenciana Aquest curs l’encontre musical que agermana els IES de les Illes Balears, Catalunya i la Comunitat valenciana, ha tingut lloc a la veïna localitat d’Altea. Aquest projecte que, enguany compleix 25 anys, ha tractat a les aules de música els transtorns mentals … Llegir més
  • Xarrada veterinària: tenència responsable de mascotes
    La salut de la teua mascota és la salut de la teua família. El col·legi de veterinaris d’Alacant (Icoval) ens ha fet unes xarrades sobre la tenència responsable de mascotes. Les xarrades pedagògiques s’han ofertat als cursos compresos entre infantil 5 anys i 6é de primària. Ací en teniu els continguts. L’objetiu principal ha estat … Llegir més
  • Dia del llibre 2024
    Fotografies del Dia del Llibre Actualització: 24 abril 2024 La jornada del Dia del Llibre d’ahir va ser un èxit i l’experiència de l’apadrinament lector va estar molt bonica, tant que només en tenim un desig. Que aquesta experiència tan bonica continue!

CONTACTE

96 573 90 28 – 03006189@edu.gva.es

Contacte

Atendrem la seua sol·licitut el més aviat possible. Atenderemos su solicitud lo más rápido posible. We will attend to your request as soon as possible.