Programa de ràdio EL RALL (A PUNT)

Dijous passat 19 de maig, els/les alumnes/as de 6é de Primària van intervindre en el programa radiofònic del Rall (A Punt) on van estar parlant i explicant dels projectes que s’han dut a terme durant aquest curs en el nostre centre. Tot això utilitzant el valencià com a llengua vehicular, amb el van poder millorar la seua competència lingüística en valencià.

En aquest ENLLAÇ us deixem l’enllaç per a poder escoltar-lo. Ells/as intervenen entre els minuts 43 i 52.

Una salutació

Provisionals procés d’admissió curs 2022/2023

Ja està publicada en el tauler d’anuncis del centre la relació d’alumnes que han sigut admesos en diferents nivells educatius per al pròxim curs 2022/2023.

A més es pot consultar el resultat de la plaça adjudicada en la TELEMATRICULA, mateixa web on es va començar el procés de sol·licitud. S’hauran d’utilitzar l’usuari i la clau que ja s’havia fet servir al començament del procés.

Una salutació

Jornades Escola de família

L’Ajuntament d’Elx juntament amb altres institucions posarà en marxa unes jornades dirigides per la Unitat de Prevenció Comunitari de Conductes Addictives (UPCCA) per a tractar alguns temes que hui dia provoquen problemes en algunes famílies. Us deixem el cartell informatiu on podreu trobar tota la informació per a inscriure-us i acudir a aquestes jornades.

Una salutació

Equip Directiu

CEIP LA GÀL·LIA