Tasques 7a setmana valencià (1-5 de juny)

Bo xics i xiques, ací teniu la primera FITXA del mes de juny. Hem acabat maig i començarem treballant els paraules que s’escriuen en valencià amb b o *v.

A més ací us deixem, aqueixa AJUDA que ens ofereix la mestra de PT, amb una informació que potser a alguns de vosaltres us pot vindre bé per a entendre millor el que treballarem.

Com hem fet en llengua i matemàtiques, us recordem que en la plataforma d’AULES , teniu tota la informació de cadascuna dels assignatures del nostre curs.

Una salutació

 

Tasques 7a setmana de matemàtiques (1-5 de juny)

Hola xics i xiques, comencem juny, l'últim mes de classe!!! Ho farem tan bé com siga possible perquè són les últimes 3 setmanes...

Hem de comunicar-vos que a partir d'aquesta setmana no fareu la fitxa d'operacions, com fins ara. Això sí, continuareu practicant les multiplicacions i les divisions per una xifra. Segur totes aquestes fitxes que heu fet us serveix perquè l'any que ve entendais  més ràpidament les divisions per més d'una xifra.

Bé, perquè aquesta setmana el que fareu sàrria una fitxa en la qual, a mesura que aneu realitzant les operació podreu anar formant un PUZLE col·locant els resultats en el requadre de cada operació. A més, si voleu, podreu pintar-ho al final. Haureu d'enviar una foto per a poder registrar-la com realitzada.

A més d'aquest PUZLE, també teniu la fitxa de treball, que aquesta setmana tracta de les MESURES DE MASSA. Amb aquestes, ja haurem practicat les unitats de mesura més importants: LONGITUD, CAPACITAT i MASSA (la d'aquesta setmana).

La mestra de PT, us ha preparat també, alguna INFORMACIÓ perquè pugueu entendre millor tot el que hem vist d'unitats de massa.

Per a acabar, recordar-vos que, en la plataforma d'AULES teniu tota la informació de cadascuna de les assignatures per a poder descarregar-les i també entregar-les.