ESPORT A EL ROMERAL

Durant aquest curs, dintre de l’àrea d’Educació Física, hem realitzat diferents activitats com: MiniTrailSolidari, ecomarxa, cursa solidària, senderisme, orientació,
aula ciclista…

Una de les que més ens va agradar va ser l’Aula Ciclista.

El dia 15 de març van vindre a El Romeral dos membres de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana per ensenyar-nos a circular correctament amb bici per la nostra ciutat. L’activitat va estar dividida en dues parts:

  • En aquesta primera sessió vam anar al cinema a veure una presentació de diapositives en la qual ens recordaven les normes de circulació i altres aspectes
    importants a tenir el compte a l’hora d’eixir amb bicicleta. Després vam baixar a la pista per realitzar diferents activitats pràctiques amb els nostres bicis.
  • La següent sessió va tindre lloc el 27 de març. Esta vegada, l’activitat consistia en anar a la via verda amb les nostres bicicletes. Així vam practicar allò que ens havien explicat a l’escola. Després vam parar en una zona habilitada per descansar i menjar-se la mona. Esta activitat va ser divertida i ens va agradar molt. 🚴

Una altra activitat de la que hem gaudit molt ha sigut l’ecomarxa:

Al llarg del curs hem estat fent diferents ecomarxes, una d’aquestes al Racó de Sant Bonaventura i l’altra a Serelles. L’objectiu d’aquesta activitat és ajudar a netejar el nostre entorn i evitar contaminar molt per un millor món.

Durant el recorregut vam anar observant el bonic paisatge, fent parades per beure aigua o descansar i esperar a la resta de companys i companyes. Quan vam arribar al lloc previst, vam esmorzar, jugar un poc i gaudir de la natura. A l’hora de tornada, vam preparar els nostres guants i bosses per recollir el màxim de deixalles possible. Ens vam divertir molt complint el nostre objectiu.

L’ecomarxa de Serelles va ser més complicada que l’anterior ja que era un camí més difícil per la seua inclinació però nosaltres vam omplir les nostres bosses feliços d’ajudar al medi ambient.

Recorda sempre cuidar la natura!