SUSPENSIÓ DE L’ACTIVITAT DOCENT.

Estimades famílies,

Estem vivint una situació d’excepcionalitat a la que hem de fer front entre tots i totes. Davant la suspensió de les classes estem posant en marxa mecanismes que ens ajuden a comunicar-nos i alhora fer-vos arribar tasques que els xiquets i xiquetes poden anar fent a casa per aconseguir la màxima normalitat possible.

És per això que volem incidir en la necessitat de que ens feu arribar el full de sol·licitud, de les claus d’accés a l’aplicació, que ens ajudarà a establir aquesta comunicació «la WEB FAMÍLIA». La sol·licitud l’heu d’enviar al correu del centre.

A més haureu d’entrar al Mestre a Casa on els/les mestres anirem penjant propostes d’activitats, de les que vos informarem prèviament a través de la Web Família.

És important establir un horari setmanal, amb els xiquets i xiquetes, per a que es dediquen a les tasques educatives, la rutina és necessària per aconseguir una situació de normalitat. 

Una vegada més, volem demanar la vostra col·laboració, sempre imprescindible, i més si cal en aquesta situació que estem vivint.

Moltes gràcies i molts ànims.