2n Concurs d’Elevator Pitch intercicles

L’equip guanyador del 2n Concurs d’Elevator Pitch intercicles, organitzat pel Departament de FOL durant el curs 2022.23, de l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia, és el format per:
 – Agustín Octavio Olazábal Álvarez que actua com a portaveu de l’equip.
 – Elena Villar Peris i Marta Escalera Gilabert com tècnics de gravació.
Tots ells són alumnes del 2º curs de Video Discjóquei i So.

Amb aquest projecte es treballen les soft skills de l’alumnat com són la comunicació, la creativitat, la presa de decisions i el pensament crític a través de l’exposició d’una idea de negoci treballada en el mòdul d’EIE, en un temps màxim de 2 minuts.

La idea de fer aquest concurs, sorgeix de la participació del nostre centre en el programa Emprèn, programa llançat per la Conselleria d’Educació per dinamitzar en els centres que imparteixen FP experiències de cultura emprenedora.