ELS SERVEIS PSICOPEDAGÒGICS ESCOLARS (SPEs)

Són els equips d'orientació educativa depenents de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, junt amb els Gabinets Psicopedagògics Municipals, Departaments d'Orientació dels IES i altres Serveis d'orientació autoritzats en Centre concertats, constitueixen la xarxa de serveis d'orientació de la Comunitat Valenciana.

home_1_02

FUNCIONS

La nostra intervenció està centrada en una serie de processos educatius que resulten bàsics per aconseguir una educació de qualitat.

Tos els processos estan regulats per diferents normes i requereixen l'utilització de documents tècnics concrets. A l'SPE elaborem els documents necessaris per concretar cada procediment i fem un esforç per què els criteris i protocols d'actuació siguen compartits a tot el nostre àmbit d'intervenció.

Aquest treball que combina la vesant interna/externa als centres educatius, permet que es puguen aplicar els mateixos criteris d'intervenció a tots els centre i d'esta forma ser més equitatius donant més atenció i suport a qui més ho necessita.

APLICACIONS INFORMÀTIQUES

Des de l'SPE-V6 s'ha treballat per suplir les mancances tècnic-adminstratives de la Conselleria d'Educació.

L'actual director Joan Cortés, en 2007 va llençar l'aplicació RECAET d'ús per a tots els professionals dels SPEs per a poder realitzar tota la tasca burocràtica que suposa l'atenció als centres a l'alumnat i a les famílies per part dels Orientadors educatius i per part dels mestres d'audició i llenguatge.

Posteriorment l'aplicació va reduir la seua funcionalitat creant el programa GESPES (obligada involució de l'antiga aplicació RECAET) per a realitzar tasques de gestió amb els alumnes, família i professorat de forma eficaç.

Finalment, un pas més cap a la descentralització i el treball en xarxa local, va nàixer l'aplicació MORRET centrada en les tasques administratives dels SPEs.

logo_volem_spes

Informació del centre

Comentaris tancats a Informació del centre
Nom del centre: SPE-V6 d'Alzira
Codi del centre: 46402111
Imatge del centre 46402111Adreça Obri la ubicació en Google Maps
Adreça: AV. LUIS SUÑER Nº - 23 Esc EN
Localitat: ALZIRA
Codi postal: 46600
Telèfon: 962458050
Fax: 962458051
Correu electrònic: 46402111@gva.es
URL del centre:
https://portal.edu.gva.es/spev6
Més informació en: Guía de Centres Docents