AJUDES MATERIAL NO CURRICULAR GVA

📣 NOVETAT❗ AJUDES ECONÒMIQUES DE MATERIAL ESCOLAR 📐🖌🖍 30 EUROS PER ALUMNE/A 📣 NOVEDAD❗ AYUDAS ECONÓMICAS DE MATERIAL ESCOLAR 📐🖌🖍 30 EUROS POR ALUMNO/A

Benvolgudes famílies:
S’ha publicat una resolució de convocatòria d’ajudes per a material escolar no curricular (no inclou material informàtic), de les quals és beneficiari directe l’alumnat escolaritzat en centres d’educació infantil i primària, i que tenen 19 o 20 punts a la beca del menjador, per al curs 2023/24.

➡️ IMPORT:
L’import màxim de l’ajuda serà de 30 €.

➡️ PROCEDIMENT:
Podeu comprar material escolar per valor màxim de 30 euros. que no siguin llibres ni material curricular. Exemples que si podeu comprar: estotjos, motxilles, material piscina, material fungible…
Presentació en el col·legi de la factura (no val tiquet) a nom del sol·licitant de la beca, és a dir, del pare o mare i no de l’alumne.
Molt important: La factura no pot superar els 30 euros.

➡️ JUSTIFICACIÓ:

Lliureu la factura al col·legi abans de finalitzar setembre i se us realitzarà el reintegrament.
Haureu de facilitar el número de compte per a poder fer la transferència.

➡️ DATA DE COMPRA:
El material escolar no curricular haurà d’haver estat adquirit per la persona sol·licitant fins al 30 de setembre de 2023.

                                                                                ➖➖➖➖➖➖➖➖

Queridas familias:

Se ha publicado una resolución de convocatoria de ayudas para material escolar no curricular (no incluye material informático), de las cuales es beneficiario directo el alumnado escolarizado en centros de educación de infantil y primaria, y que tienen 19 o 20 puntos en la beca del comedor, para el curso 2023/24.

➡️ IMPORTE:
El importe máximo de la ayuda será de 30 €.

➡️ PROCEDIMIENTO:
Podéis comprar material escolar por valor máximo de 30 euros. que no sean libros ni materil curricular.Ejemplos que si podéis comprar: estuches, mochilas, material piscina…
Presentación en el colegio de la factura ( no vale ticket) a nombre del o la solicitantede la beca, es decir, del padre o madre y no del alumno.
Mut importante: La factura no puede superar los 30 euros.

➡️ JUSTIFICACIÓN:

Entregad la factura al colegio antes de finalizar septiembre y se os realizará el reintegro.
Deberéis facilitar el número de cuenta para poder hacer la transferencia.
FECHA DE COMPRA:
El material escolar no curricular tendrá que haber sido adquirido por la persona solicitante hasta el 30 de septiembre de 2023.