Decisiones

En primer lloc, volem demanar-vos disculpes per la tardança i a continuació explicar una miqueta les decisions preses pel claustre. Actualment, estem sense currículum de primària i en una incertidumbre pel que repecta a l’elecció de llibres, la nova Llei (LOMQUE/LOMCE) i altres programes que entraran en vigencia per al curs 2015/16, com el Plurilingüe.

Es per allò, que el claustre desprès de fer una valoració d’editorials, la situació i els llibres, i fer una selecció de els mès interesants, segons el nostre criteri, ha decidit el següent:

1. Llevar, el llibre de la segona llengua (L2), segons la línia, castellà o valencià.

2. Llevar també, el llibre de Música i tractar-la amb projectes.

3. Canviar, únicament els llibres de 1r de primària (excepte el de Matemàtiques)

4. Canviar, com marca la nova Llei, el llibre de Coneiximent del Medi en 1r, 3r i 5é, per dues llibres, un de Ciències Naturals i un altre de Ciències Socials.

5. Deixar la resta de llibres, que pertanyen a l’anterior Llei (LOE), fins el pròxim curs 2015/16, per a que es puguin aprofitar al màxim posible els que tenim, i suposa un estalvi per a les famílies, en la mesura de lo possible.

Tambè és important, afegir que les editorials degut a que la nova Llei, per aquest curs van a editar noves edicions de llibres, en 1r, 3r i 5é que pertanyen a la LOMQUE, podem trovar-nos que les llibreries no en tinguin existències o se n’acaben. I per a la resta, 2n, 4t i 6é, que pertanyen a la LOE, en principi han de tindre.

Es per tot açò, que l’equip directiu ha parlat amb l’AMPA, i aquesta, ha decidit, fer-ne la distribució dels llibres, de tota la primària, nous i antics amb una reserva durant la setmana següent (des de el dilluns 7 al 11 de juliol.

La explicació de les condicions, està a la pestanya de l’AMPA, d’aquesta pàgina web.