Skip to toolbar

Opcions de connexió a internet

Actualment existixen dues opcions de connexió a Internet: MacroLAN i VPN-IP. L’opció VPN-IP inclou 2 ADSL, una per a la connexió de Secretaria i una altra per a la connexió d’Aula. L’opció MacroLAN concentra en una única línia (ADSL o Fibra Òptica) les dues connexions.

MacroLAN

En l’opció de MacroLAN s’instal·la generalment l’encaminador Teldat 360 que pren Internet des d’un ADSL o des de Fibra òptica. En la seua part posterior es realitza les connexions, dedicant els 8 primers ports per a la connexió de Secretaria, del 9 al 12 per a la connexió d’Aula i del 13 al 16 per a ampliacions de la Telefonia IP.

En l’opció de VPN-IP s’instal·len generalment dos tipus d’encaminadors el Cisco 1800 i el Teldat C8+ o C9+ . Si en el centre s’ha implantat la Telefonia IP, el Cisco 1800 proveirà d’accés a la connexió d’Aula i el Teldat C8+ o C9+ a la connexió de Secretaria, i viceversa.