Vacunació al Centre Educatiu – GENER 2022

Estimades famílies,

✅Des de la Conselleria de Sanitat i d’Educació ens han informat hui als centres educatius, que en els propers dies es reprendrà la vacunació per a l’alumnat entre 5 i 11 anys.

✅Les instruccions que tenim són, que a partir del dia 13 de de gener es va a vacunar als centres escolars de la Comunitat Valenciana als escolars entre 5 i 11 anys.

✅És per a això que s’ha entregat hui una autorització i un qüestionari als xiquets i xiquetes d’infantil 5 anys i del primer cicle de Primària. És important que s’emplenen correctament totes les dades (nom i cognoms, DNI pare/mare que autoritza, SIP, data de naixement i signatura). En el cas de famílies en les quals el pare i mare no conviuen han de signar tots dos progenitors.

✅Donada la urgència que ens requereixen, les autoritzacions han d’estar emplenades, signades i retornades per les famílies demà dimarts 11 de gener (tant si s’autoritza la vacunació com si no s’autoritza). 

✅En el centre es guardarà la privacitat de la documentació que s’aporte (donada la confidencialitat de la informació) i s’habilitarà un espai de vacunació i post-vacunació per a l’alumnat, que en tot moment estarà acompanyat de personal sanitari i/o professorat.

✅Quan coneguem la data, hora i procediment de vacunació, us informarem. 

⚠️No podrà vacunar-se a cap xiquet o xiqueta que no tinga signada l’autorització.🚫

✅La vacunació de l’alumnat del 2n i 3r cicle que va ser autoritzat per les seues famílies, però que per qualsevol motiu no va poder acudir el dia 20 de desembre, es realitzarà al mateix temps que l’alumnat entre 5 i 8 anys durant les properes setmanes, a no ser que la família comunique expressament lo contrari a l’Equip Directiu.

✅Tanmateix, si alguna família que no va autoritzar la vacunació del seu fill/a decideix que es vacune ara, deveu comunicar-ho a l’Equip Directiu.

🔔RECORDEU QUE LES AUTORITZACIONS I QÜESTIONARIS S’HAN D’ENTREGAR A LA TUTORA O TUTOR DEMÀ DIMARTS 13 DE GENER.🔔

Adjuntem la carta informativa de la Conselleria d’Educació (feu clic ací).

Una salutació.

L’Equip Directiu