Parada d’AULES, per ampliació i millora de la plataforma

Durant la vesprada de demà diumenge dia 29 es procedirà a realitzar una ampliació dels servidors d’Aules. El procediment obliga a realitzar una parada de la plataforma, que estarà inaccessible entre les 13.00 hores del diumenge i les 8.00 hores del dilluns.

Es realitzaran també uns xicotets canvis en l’aspecte gràfic de la plataforma, destinats a facilitar l’accés de l’alumnat a les diferents aules virtuals i a millorar el rendiment. Així, els cursos es mostraran en l’àrea personal amb una llista senzilla en lloc de les icones que es mostren ara.

I dues recomanacions: la primera, fer les tasques docents en les hores de menor activitat de la plataforma, de manera que la publicació i correcció de tasques siga més àgil. I la segona, recordar que en cas que es presente algun problema o dificultat amb l’ús de l’aplicació per a dispositius mòbils, és possible accedir a Aules també des de qualsevol navegador del mòbil o la tauleta.