Caminando València bajo el franquismo

Recorrido histórico por el centro histórico de la ciudad de València señalando los lugares más interesantes para este periodo, así como los hitos más impactantes que ocurrieron en esos y otros espacios. (De Plaza de toros a Torres de Serranos y viceversa).

Duración: 1h 30 min.

Visita

Visita guiada por el edificio de San Miquel de los Reyes enfocada exclusivamente a dar a conocer su historia como prisión bajo la dictadura, es decir, desde el 1939 a 1966.

Taller a Sant Miquel dels Reis

Taller 3: Ruta per la València sota el franquisme

Ruta pel casc històric de València

Ruta per la València sota el franquisme, des de la Plaça de Bous, fins a les torres de Serrans, passant per l’entrada a un dels refugis antiaeris i, a més, possibilitant la coordinació amb l’Exposició de Fosses de Paterna del Museu de Prehistòria i l’Etnològic de València.

Taller 1: Scape Room: huir de San Miguel.


Després de fer la visita guiada per l’edifici de l’antic monestir l’alumnat, per grups de màxim quatre persones, hauran de buscar per tot l’espai —ajudats d’un plànol— les deu preguntes què els portarà a desxifrar la paraula secreta que els permetrà eixir de la presó. Totes les preguntes tenen relació amb la història de la dictadura franquista.


Cursos curriculars:
4t ESO: Geografia i Història, Valors ètics, Educació plàstica
1r i 2n Batxillerat: Educació plàstica, Història del món contemporani, Història
d’Espanya