Dia de la pau

Aquest dilluns l’IES ha celebrat el dia de la pau amb la participació de l’alumnat que havia elaborat aquests dies un mural participatiu en què tots podien veure el seu “llaç de la pau”. També el centre ha recollit roba de les famílies de l’alumnat per donar a CEPAIM associació que treballa activament amb refugiats ucraïnesos i que té una de les seus a Gandia.
A l’hora de l’esplai l’alumnat ha format unes files humanes amb la paraula “PAU”
També han participat les associacions CEPAIM que té beneficiaris estudiants al centre així com l’associació d’Ucraïnesos de la Safor que han col·laborat llegint un manifest a favor de la pau, així com cantant una de les més famoses i emotives cançons de Michael Jackson “Earth Song” ( Cançó de la Terra) en què han participat el cor infantil i una soprano professional, compostos íntegrament per ucraïnesos residents a Gandia.