馃摉 Contes en San Lorenzo 馃摎

Fomentar un bon h脿bit lector en el nostre alumnat 茅s un dels aspectes m茅s importants en la nostra tasca docent. Sabem que aquest pot contribuir a millorar les seues capacitats i facilitar el seu correcte desenvolupament. Com escola, estem decidits a fer tot all貌 possible per a aconseguir-ho i continue sent un pilar fonamental del nostre projecte.

Per aquest motiu, amb la finalitat de complementar el treball i les activitats que ja desenvolupem en l'escola, obrim aquest espai en la nostra llar digital. En aquest lloc fomentarem la lectura i desenvoluparem activitats en les quals la nostra comunitat educativa proposar脿 i crear脿 espais lectors.

Comencem els mestres en algunes lectures, i ho fem desitjant que aquesta idea agrade a l鈥檃lumnat i a les seues fam铆lies i tamb茅 continuen fent seu aquest lloc que ja 茅s de tots.

LLEGIM TOTS JUNTS AL 芦SAN LORENZO禄.

CONTES EN VALENCI脌

(per accedir als contes en castell脿, canvia l'idioma de la web)

Conte preparat per la mestra Estela, tutora a infantil. Aquest conte el va preparar per celebrar el dia de Sant Jordi i 茅s una molt bona lectura que segur vos far脿 gaudir d'una bona estona.聽

 

CONTES EN ANGL脠S

(La mestra d'angl猫s i la seua ajudant de conversa tamb茅 volen participar en aquesta iniciativa. Mira quins contes han preparat per a vosaltres).

The Runaway Bunny

English Class
Carlos Selma SY 2019 - 2020
By Nicole Duran