OLIMPÍADES MATEMÀTIQUES

El departament de Matemàtiques de l’IES Laurona, dóna l’oportunitat tots els anys, a uns quants alumnes els quals els agraden les matemàtiques de manera especial, presentant-los a les Olimpíades Matemàtiques que convoca i organitza la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi (SEMCV).

L’olimpíada consta de tres fases: comarcal, provincial i autonòmica. Les quals són eliminatòries.

En estes jornades que es realitzen dissabte, l’alumnat es posa amb contacte amb altres alumnes procedents de centres i poblacions diversos que tenen el mateix gust per les Matemàtiques, gaudeixen junts amb la resolució de problemes, mitjançant proves individuals i de grup en un ambient relaxat i festiu.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

El passat 21 de gener es va celebrar en la Universitat de València la prova corresponent a la fase local de la LVII Olimpíada de Matemàtiques Espanyola. Es van presentar un centenar d’estudiants de primer i segon de Batxillerat de ciències de la província de València.

El nostre alumne, Jordi Herrero Martínez, de primer de Batxillerat Científic, va participar en aquestes proves, quedant el segon classificat.

Com ha tret la segon millor nota d’entre tots els finalistes de les universitats de València, Alacant, Elx i  Castellò, PASSA A la FASE NACIONAL. 

 

ENHORABONA  A  JORDI  I  MOLTA  SORT!!!