Les científiques de l’IES Jorge Juan

Ets ex alumna de l'IES Jorge Juan?

Si estudies un cicle o una carrera científica o ja estàs treballant, però el vas estudiar amb anterioritat, volem que els comptes a les nostres alumnes per què és important que hi haja dones en la ciència.

Per a això, envia'ns un vídeo explicant-nos quin has estudiat i a què et dediques en l'actualitat. També què consideres que poden aportar les nostres alumnes a la ciència i què els pot aportar a elles.

Segons vagen arribant els vídeos els anirem publicant en aquesta pàgina. No hi ha un termini de finalització de la campanya.

Un missatge de les científiques de l'IES Jorge Juan

Aquests són alguns dels vídeos que ens han anat arribant de les ex alumnes del centre.

Inés Nuño de la Rosa García

"Soy Inés Nuño de la Rosa García. Estudié en el Jorge Juan hace muchos años y me ha emocionado mucho vuestra campaña de mujeres y ciencia. Soy uróloga y trabajo en el Hospital General de Elda. Muchas gracias por esta iniciativa :)"

Natalia Albein Urios

"Me llamo Natalia. Y soy ex alumna del Jorge Juan. Actualmente resido en Melbourne (Australia) y soy investigadora en una Universidad de Melbourne, que se llama Deakin University, donde llevo trabajando desde el año 2014. Mi área es la neuropsicología, las tácnicas de estimulación cerebral no invasiva, y la salud mental."

Envia'ns un vídeo completant aquest formulari:

  • Per a poder enviar-nos un vídeo ha d'estar pujat a Internet, per exemple, en YouTube, Google Drive, etc.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.