COL·LABORACIÓ DE LA UA AMB EL PROJECTE MAR SENSE PLÀSTICS

Elx, 13 de març de 2023

Entre les últimes activitats desenvolupades en el projecte Mar sense plàstic, es troba la col·laboració de l’institut Victoria Kent amb el professorat, i més de 200 estudiants del grau de Maestro d’Educació Infantil de la Universitat d’Alacant. 

Per segon any consecutiu, dissabte passat dia 11 de març, el voluntariat universitari va participar en una de les activitats estrela del projecte mediambiental Mar sense plàstic, la recollida de residus voluminosos, plàstics i microplàstics a la platja de Sant Gabriel a Alacant. 

Aquesta activitat és producte de la metodologia d’Aprenentatge-Servei de l’assignatura de tercer curs del grau de Magisteri “Educació per al desenvolupament personal, social i mediambiental”, que s’empra per a treballar l’educació per a la salut, el consum responsable i el medi ambient.

Agraïm el treball de col·laboració entre la UA amb el nostre centre educatiu de secundària. Ens queda molta faena per fer, però som positius, perquè cada vegada comptem amb més persones sensibilitzades amb la necessitat d’atallar la problemàtica que causen els plàstics en els nostres ecosistemes i per tant en les nostres vides. 

L’equip Mar sense plàstic