L’IES SIXTO MARCO A L’EUROESCOLA

L’IES SIXTO MARCO EN *EUROESCOLA

El dia 15 de novembre ambaixadors i ambaixadores júnior així com professors i professores sèniors de l’EPAS IES Sixto Marco participem en una nova edició d’Euroescola en línia, connectant en directe amb el Parlament Europeu a Estrasburg.
El tema que tractem, al costat de la resta d’Escoles Ambaixadores Europees va ser: “Està preparada Europa per a l’hivern? La resposta de l’O.E. a la crisi energètica.
Els nostres ambaixadors i ambaixadores júnior van participar activament en el debat generat arran de la crisi energètica que Europa està travessant, tenint l’oportunitat de realitzar una pregunta en directe i diverses reflexions a través de la plataforma slido.
Danoela Senk, Cap de la Unitat de Conferències i Atenció al Visitant va donar la benvinguda als alumnes i alumnes ambaixadors, i Roberta Metsola, Presidenta del Parlament Europeu va emetre un videomensaje per a agrair la nostra participació.
La Vicepresidenta del Parlament Europeu, l’alemanya Katarina Barley va anar responent a les preguntes que se li formulaven en directe i en línia per part dels alumnes dels diferents centres referents al tema energètic i solucions. A continuació Aleyda Hernandez Laviades del Laboratori d’Innovació, Comissió d’Indústria, Investigació i Energia, Direcció de Politícques Interiors de la Unió, i Parlament Europeu va anar contestant a les preguntes formulades, entre les quals es trobava la formulada per la nostra alumna Julia Mula.
Per a acabar el Director General de Comunicació Stephen Clak va fer les conclusions finals.
Una gran experiència la dels nostres ambaixadors i ambaixadores, que van comprovar en directe el funcionament de l’hemicicle del Parlament Europeu.