Aneu a la barra d'eines

Instruccions procés d’admissió ESO i Batxillerat curs 2021-2022

S’ha publicat al DOGV la resolució de 29 de març de 2021, del director general de Centres Docents, per la qual s’estableix el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, per al curs 2021-2022. El podeu consultar a l’enllaç següent: http://dogv.gva.es/datos/2021/03/30/pdf/2021_3267.pdf

💻 Tota la tramitació es realitzarà a través del web telematricula.es

S’ha celebrat davant notari el sorteig públic de les lletres dels cognoms per a resoldre els empats en el procés d'admissió de l’alumnat per al pròxim curs 2021-2022 en Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

Així, les dues lletres per les quals s'ordenarà el primer cognom són EV, mentre que les dues lletres per les quals s'ordenarà el segon cognom són ÑY. En cas que l’alumne o alumna no tinga un segon cognom es considerarà que aquest comença per AA.

admissio_21_22