noticia_Violència de género

  #PROU DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Hem tornat a patir un assassinat masclista al nostre territori. Avuí dijous 23 de febrer a les 12 hores, hem fet costat a la protesta silenciosa manifestant-nos a les 12 hores al pati del nostre centre, guardant 3 minuts de silenci.

 

 

«3 minuts de silenci per a fer-nos reflexionar sobre aquesta injustícia contra les dones que és estructural, social i per això hem de ser tots i totes companyes de lluita, 3 minuts de silenci que criden que les volem vives, ens volem vives. Un silenci que traspasse els murs del veïnat, de les famílies, les amistats, dels pobles. Un crit que diga que no som còmplices de violència masclista, que no mirarem cap a altre costat, que no estem del costat dels violents.

Han assassinat a Gloria i nosaltres volem que el seu nom quede per sempre en la memòria d’un poble que no pensa consentir que torne a morir cap persona a mans del patriarcat, a mans d’homes que no entenen que no són els amos de les vides de les dones, ni de les seues filles i fills. Ho direm tant com siga necessari.«

 

(Paraules de Mónica Oltra – Vicepresidenta i Portaveu del Consell)