COVID_19_NORMATIVA

DEGUT A LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL QUE ESTEM VISQUENT AMB EL COVID 19 S’HA ANAT PUBLICANT PER PART DE LES ADMINISTRACIONS COMPETENTS DIFERENT NORMATIVA.

ANEM A POSAR ENLLAÇOS A AQUESTA I RESUMIREM AQUELLA QUE ENS AFECTA MÉS DIRECTAMENT PER FER-LA MÉS COMPRENSIBLE.

Resolució de 12 de març de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda suspendre temporalment l’activitat educativa i formativa presencial en tots els centres i etapes, cicles, graus, cursos i nivells d’ensenyament de la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació i evolució del coronavirus (COVID-19)

Resolució de 13 de març de 2020, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual s’estableixen instruccions d’organització i funcionament en els centres educatius sostinguts amb fons públics afectats per les mesures de suspensió temporal de l’activitat educativa presencial com a conseqüència de la situació i evolució del Coronavirus (COVID-19).

Resolució de 23 de març de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda el tancament de tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Resolució d’11 de maig de 2020, de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’autoritza l‘obertura dels centres educatius de la Comunitat Valenciana, per a la realització de determinades funcions administratives i de coordinació.

Resolució de 13 de maig, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional per la qual es dicten instruccions per a la prestació de serveis administratius i de coordinació en els centres educatius.

 

NORMATIVA REFERENT AL 3er TRIMESTRE, AVALUACIÓ I PROMOCIÓ:

Resolució de 4 de maig de 2020, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual s’estableixen el marc i les directrius d’actuació que cal desenvolupar durant el tercer trimestre del curs 2019/2020 i l’inici del curs 2020/2021, davant de la situació de crisi ocasionada per la Covid-19. 

RESUM:

-Quadres de directius per E.S.O. respecte a 3ª trimestre, avaluació i promoció

———————————————————————————————————————————————————————————————–

A més, al següent enllaç podeu trobar tota la INFORMACIÓ I NORMATIVA PUBLICADA PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT