VOLTA AL COL·LE EL 10 DE GENER

Estimades famílies:

Davant de la nova situació de la pandèmia provocada per l’alta transmissibilitat de la variant ÒMICRON volem informar-los que el “Conseller d’Educació” Vicent Marzà ha destacat que “els centres educatius són espais segurs per a l’alumnat gràcies al compliment dels protocols de prevenció i a les campanyes de vacunació”.

A més, junt amb la Consellera de Salut Universal han sol·licitat al Ministeri de Sanitat la necessitat de comptar abans de que es reprenga l’activitat lectiva dilluns que ve amb una actualització del protocol de gestió de casos covid-19 en les aules adaptada a la situació actual de la pandèmia.

Mentres rebem el nou protocol des de l’institut també estem treballant perquè “la volta al cole” siga el més segura possible. Per això volem insistir en les següents normes per al retorn a l’institut després de les vacacions de Nadal:

  • Recordeu que el virus es propaga per aerosols, és important protegir-nos i evitar expandir-ho.
  • És obligatori l’ús de la màscara en tots els recintes de l’institut, recomanem FP2.
  • Cal vindre a l’institut amb una màscareta addicional. És molt fàcil trencar la goma de subjecció.
  • La distància i el temps d’exposició és fonamental. En les aules els pupitres continuaran estant individuals, en les esplais no cal formar grups estàtics, cal evitar aglomeracions.
  • En este aspecte és molt important l’autoprotecció: cal aprendre a evitar el virus. En les aules estaran obertes les portes i finestres per a una correcta ventilació. Veniu a les classes amb vestimenta d’abric adequades.
  • És un fet l’ALTA TRANSMISSIBILITAT DE LA VARIANT ÒMICRON. Així mateix l’OMS (Organització Mundial de la Salut) insistix en el fet que “sería un error menystindre la gravetat dels símptomes produïts pel contagio”. Per eixe motiu demanem a tota la Comunitat Educativa (famílies, professorat i personal d’administració i servicis) ajuda per a frenar la cadena de transmissions. Cal prendre les màximes precaucions per a evitar contagiar i ser contagiat:
    • NO ACUDIR A l’INSTITUT DAVANT DE QUALSEVOL SÍMPTOMA: febra, congestió, mal de cap ..
    • GUARDAR CORRECTAMENT LA QUARANTENA DE 7 DIES encara que es note millora abans.
    • REALITZAR LA QUARANTENA A CASA, sense rebre amistats ni eixir al carrer.

Ens enfrontem davant d’una situació nova però si seguim correctament les normes ajudarem a fer que la incidència de la nova variant del COVID-19 en les aules siga el menor possible.

Esperem els seus fills i filles en l’institut el pròxim 10 de gener.

Una salutació i feliç 2022.

EQUIP DIRECTIU