IX edició del concurs “Muestra la Ciencia en Vídeo” 2021

L'alumnat de 2º de Batxillerat de l'assignatura de Química es va presentar a la IX Edició del Concurs "Mostra la Ciència en Vídeo" 2021 al mes de maig amb la professora Mònica Pallardó. Aquest concurs està organitzat per la Universitat Politècnica de València-Campus d'Alcoi.
Dos de les nostres alumnes, Carolina Tàrrega i Elena Esteban van fer un vídeo al nostre laboratori de l'IES Salvador Gadea amb la supervisió de la seua professora Mònica Pallardó i de Neus Jover, del departament de Física i Química.

Enhorabona a Carolina Tàrrega i Elena Esteban perquè amb la seua originalitat i perseverança han rebut una menció d'honor per part de la Universitat Politècnica de València pel seu treball.

IX_edicio_concurs_ciencia_video_diploma01
IX_edicio_concurs_ciencia_video_diploma02
IX_edicio_concurs_ciencia_video_diploma03