RECORDANT EL NOSTRE V FESTIVAL DE JAZZ

Et presentem els vídeos del nostre festival d'enguany, No oblides participar en l'edició següent, si la música t'apassiona, i viu estos moments si, per alguna circumstància, no vas poder disfrutar-la.

Concert 21 d'abril

En el concert del 21 d'abril anomenat "Miles Davis at IES Salvador Gadea", el combo del Conservatori Superior Joaquín Rodrigo preparat i dirigit pel professor Voro Garcia, va fer un recorregut per temes representatius de la trajectòria de Miles Davis.

Concert 27 d'abril

En el concert "Descobrim la inclusió" del 27 d'abril, combos d'alumnes de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l'IES Salvador Gadea preparats i dirigits per la professora de Música Cecília Ferrandis i acompanyats pel Santi Peláez trio, varen interpretar temes directament relacionats amb la inclusió.

 

Departament de Música