Aneu a la barra d'eines

Inscripció a les proves d’accés a Cicles Formatius

Vols estudiar una FP però no tens la titulació necessària per a fer-ho?

Ja està obert el període d’inscripció per a les proves d’accés directe a cicles formatius per a l’any 2021. Podreu realitzar-la des del 22 de març fins al 31 de març. La prova tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig.

Aquestes proves estan destinades a persones majors de 17 anys que vullguen estudiar un cicle de grau mitjà i a persones majors de 19 anys que vullguen estudiar un cicle de grau superior.

Les sol·licituds han de presentar-se en els centres docents estipulats a la convocatòria, que també han habilitat la possibilitat de remetre-les per correu electrònic a la secretaria.

Més informació a la web de Conselleria (calendari, sol·licitud, publicació llistats, …).

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, davant la situació actual originada pel COVID-19, i amb la finalitat d’evitar desplaçaments per a presentar les sol·licituds en els centres docents, ha habilitat la possibilitat de remetre aquestes sol·licituds per correu electrònic a la secretària dels centres docents especificats en l’apartat sisé d’aquesta resolució.

L’adreça de correu electrònic per presentar les sol·licituds a l’IES Salvador Gadea és:

46016038.secret@gva.es

En les proves d’accés a grau superior a l’IES Salvador Gadea, en la part específica, només s’oferten les opcions B (Tecnologia) i C (Ciències). Si vols fer l’opció A (Humanitats i Ciències Socials) hauràs de triar altre centre.