WEBINARS D’ORIENTACIÓ PER A LES TUTORIES (2n BATXILLERAT)

Enguany, al substituir les visites a la universitat que fem tots els anys en les jornades de portes obertes i que, malauradament, ara no es podran dur a terme, hem pensat en organitzar trobades online d’orientació amb antics alumnes del centre.
Com molts hauran sigut alumnes vostres, us comente les primeres que farem entre el 9 i l’11 de febrer, per si algú hi està interessat en connectar-s’hi. Tan sols m’ho heu de dir i us enviaré la invitació.
  • TREBALL SOCIAL (María Marí) [Dimarts 9 de febrer, 17:00 hores]
  • CF GRAU SUPERIOR D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES + GRAU BIA (BUSINESS IMPACT ANALYSIS) [Dimarts 10 de febrer, 18:00 hores]
  • MEDICINA (Marcos González) [Dimecres 10 de febrer, 17:00 hores]
  • CF GRAU SUPERIOR D’ANATOMIA PATOLÒGICA (Marta Abia; enguany ha començat Medicina) [Dimecres 10 de febrer, 18:00 hores]
  • ECONOMIA (Andrea Belinchón) [Dijous 11 de febrer, 16:00 hores]
  • INTERNATIONAL BUSINESS (Raúl Beltrán) [Dijous 11 de febrer, 17:00 hores]
  • ENGINYERIA BIOMÈDICA (Andrea Cano) [Dijous 11 de febrer, 18;00 hores)
Per a participar-hi, els alumnes s’han d’inscriure prèviament perquè així els puga enviar una invitació. Les inscripcions es fan mitjançant un formulari al que es pot accedir desde el blog d’orientació de batxillerat (en l’apartat d’alumnes” del web del centre) o directament a través d’aquest vincle: Blog de batxillerat