Acomiadament i entrega d’orles 2n batxillerat

Un any més ens toca despedir al nostre alumnat de 2n de batxillerat que acaba aquest curs escolar amb nosaltres i comença una nova etapa educativa en la universitat o en els cicles formatius. Un acte molt emotiu amb els discursos de l’alcalde Andrés Molina, del director Toni Padilla, de Raquel Samper, membre de l’AMPA i dels dos tutors Vicent Ramada i Juan Carlos Pinedo. Les delegades dels grups, Miren, Silvia, Laura i Gabi, també van fer la seua intervenció acomiadant-se del professorat i dels companys i contant-nos les anècdotes i aventures que els han acompanyat aquestos anys. Sens dubte vam riure, ens vam emocionar i tal vegada alguna llagrimeta va caure. No ens queda res més que agrair a les famílies, autoritats, AMPA i professorat la seua presència i desitjar als nostres alumnes el millor.