Projecte “Neurodesarrollo en la adolescencia”

L’IES Francesc Ribalta va a participar aquest curs en el projecte “Neurodesarrollo en la adolescencia” en 1r i 2n d’ESO. Este estudi el du a terme el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, junt amb la Universitat Cardenal Herrera CEU i la Conselleria de Salut Universal i Salut Pública. Aquest projecte té una duració de dos anys, per la qual cosa, les persones participants enguany tornaran a fer-lo quan estiguen en 3r i 4t d’ESO. Vos deixem ací la informació sobre el projecte i els consentiments informats a emplenar per a participar-hi:

Memòria del projecte

MEMORIA-PROYECTO-INVESTIGACION-NEURODESARROLLO-ADOLESCENCIA

Autorització de la Conselleria

AUTORIZACION-CONSELLERIA

Full d’informació del participant

FULL-DINFORMACIO-DEL-PARTICIPANT.-Neurodesarrollo-en-la-adolescencia.-v4-.docx

Consentiment informat per a alumne/a i per a pare/mare/persona tutora legal i notificació de resultats

CONSENTIMIENTO-INFORMADO.-Neurodesarrollo-en-la-adolescencia.-v4-.docx