Premis tecnologia

Des de fa uns anys el Departament de Tecnologia participa en diversos concursos a nivell provincial, autonòmic i nacional: Concurs per a la Eficiència Energètica (Fundació f2E de la Universitat Jaume I), Experimenta (Universitat de València), Concurso para la Iniciación a la Innovación Tecnológica (Asociación española de Ingenieros Técnicos Industriales), Ecoinnovación (Fundación Endesa), TECNUN (Universidad de Navarra), Reto Fuller (Fundación Telefónica),  Petits Grans Invents (Universitat Politècnica de Valencia). 

Ha aconseguit els següents premis:

Concurs per a la Eficiència Energètica Fundació f2E de la Universitat Jaume I.

Curs 2014/2015: Segon premi

Curs 2016/2017: Primer premi i Tercer premi

Curs 2017/2018: Tercer premi

Curs 2018/2019: Segon premi

Petits Grans Invents de la Universitat Politècnica de Valencia 2017: Tercer premi

Concurso para la Iniciación a la Innovación Tecnológica de la Asociación de Ingenieros Técnicos Industriales 2018: Finalista.