Concurs The Big Challenge IES Penyagolosa 2019-2020

Concurs The Big Challenge IES Penyagolosa 2019-2020

Ens complau informar-vos que l'alumnat de 1 i 2 ESO del nostre centre que ha participat al concurs online d'anglès The Big Challenge, de nivell europeu, ha obtingut uns resultats excel·lents. Han aconseguit alguns èxits com superar la nota mitjana de 2 ESO a nivell nacional! A més a més, a nivell provincial, tenim l'orgull de comptar amb el tercer lloc de 1 ESO, Luís Samuel Campos (posició 52 de 7.536 a nivell nacional!), i tres alumnes de 2 ESO entre els 10 primers, Marcos Fernández, Ranya Ben Ali i Marina Monraval (respectivament, posicions 121, 150 i 163 d'un total de 6.232 participants a nivell nacional!). Tot i que les circumstàncies han sigut complicades, volem agraïr a tots els participants el seu entusiasme en involucrar-se al concurs, tant al centre com a casa, i donar l'enhorabona a tots els participants, perquè tots i totes han practicat i han aprés moltíssim d'una manera innovadora. Esperem poder celebrar la cerimònia d'entrega de premis el proper curs, però haurem de veure quines són les condicions que trobarem. Ambtot, ha sigut una experiència molt positiva que esperem poder repetir en el futur, i tornar a comptar amb tots vosaltres i encara més!!!

CONGRATULATIONS!!!!