Concurs redacció llengua castellana

Ok a les bases del concurs de redacció; Rocío, sempre en el cor: no més violència de génere.

L'esdeveniment, que arriba a la seua novena edició, va dirigit a jóvens de 14 a 18 anys que estudien en centres educatius de la província i que busca sensibilitzar la població per a fer front a la violència contra la dona

La comissió de Ciutadania de la Diputació de Castelló ha donat llum verda a les bases del IX Concurs de Redacció; Rocío, sempre en el cor: no més violència de género, iniciativa provincial commemorativa del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona. En esta novena edició la temàtica del certamen versarà, igual que en les anteriors, sobre la visió o les vivències personals dels participants entorn de la violència de gènere en qualsevol de les seues manifestacions (en l'àmbit domèstic, laboral, social, cultural...) i sobre les actituds i posicionament personal entorn de dita problemàtica, així com en relació a possibles mesures socials a articular per a aconseguir la seua total eradicació en el nostre entorn immediat i en el món en general. L'Àrea d'Acció Social de la Diputació, que coordina la vicepresidenta de la institució provincial, Patricia Puerta, treballa de la mà, des de 2011, amb l'Associació de Víctimes

índice23