RUTA LITERÀRIA CARLES SALVADOR PER BENASSAL

Com cada curs, a finals de 2019 tot l'alumnat de 1ESO, acompanyats del professorat del Departament de Valencià s'ha desplaçat a la vila de Benassal per realitzar la Ruta Literària Carles Salvador que recorre la part monumental de la vila del Maestrat. En els indrets més emblemàtics (el castell medieval i l'arc de la Mola, el forn del segle XIII, el palau dels Miralles, la torre de la Presó, el carrer del Mur...) els estudiants reciten poemes del llibre Cant i encant de Benassal del poeta i gramàtic Carles Salvador. Visiten l'aula-museu de la Fundació Carles Salvador, el museu arqueològic, la font d'en Segures. Després d'una breu però intensa caminada, des del cim del Montcàtil (1.116m) admiren el magnífic panorama de les serralades interiors del nord valencià.
unnamed1