Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència.

El dissabte 11 de febrer es celebra el dia de la dona i la xiqueta en la ciència. Amb aquest motiu els departaments implicats al IES LA PATACONA s’han fet diverses activitats. S’ha muntat una exposició de cartells sobre científiques invisibilitzades al rebedor del 2n pis. També, des de l’assignatura de cultura científica de 4t d’ESO, s’ha prepart uns cartells amb nom de científiques i un QR en cada un per trobar tota la informació sobre la científica nomenada. Els cartells s’han posat a la porta de les aules de l’institut.

Esperem que açò contribuïsca a augmentar la participació de les nostres alumnes en la ciència i qui sap si en el futur alguna novel nomene al IES LA PATACONA en el seu discurs d’acceptació del premi.

En el següent enllaç teniu