SETMANA BLANCA. RESERVA I PAGAMENT DEL VIATGE A MASSELLA.

El dijous 27 d´octubre de 2022 a les 17,00 h l´agència de viatges Transvia activarà la reserva i pagament de les 60 places per al viatge a Massella a través del seguent enllaç:

https://www.transviaxperience.com/viaje/patacona-masella-23.html

De moment si entreu podeu veure les característiques del viatge però este no es pot reservar fins el dijous 27 a les 17,00 h. El missatge que voreu fins a eixe moment es que no queden places per al viatge perquè la reserva està desactivada.

Si les places s´esgoten i no podeu reservar el viatge ,envieu un missatge per email a Transvia ,per a entrar en la llista d´espera per a substituir possibles vacants. El correu de l´empresa es : infoescolares@transviaviajes.com

Aci baix vos deixem en pdf el tutorial per a realitzar la reserva i pagament del viatge.