Jornada d’esport i convivència dimecres 13 d’abril

El dimecres 13 d’abril l’oratge isqué prou humit, pero això no va trencar la jornada lúdica de convivència que teniem preparada al nostre institut, no obstant els tallers programats per a interior compensaren prou bé el fet de no poder jugar ni córrer fora per la pluja.

Els jocs de taula sigueren un èxit, és impresionant vore la quantitat d’alumnes i professors interessats en els escacs. Del taller de ous de pasqua isqueren veritables obres d’art. Al taller de papirofexia els xiquets i les xiquetes demostraren tenir molta destresa traent figuretes de un tros de paper plegat. Molts s’endugueren a casa la seua xapeta pintada del taller de xapes. La competició de ping-pong tingué un ple i fou encarnissada, enhorabona als guanyadors!. Qui desitjà alguna cosa més tranquila va gaudir de les pel·licules que es projectàren al salò d’actes. A més també tingèrem oportunitar de ballar i al porxe prendre horxata i fartons amb la col·laboració de l’espai jove de l’Ajuntament d’Alboraia.

En concloure la jornada tot a casa contents d’haver gaudit de un dia complet.

En la gal·leria que es mostra a continuació teniu una xicoteta mostra del ambient de la jornada: