WE GO GREEN 4th DAY

Make a splash!


Avui, els i les Greenies  hem passejat per l’Horta analitzant la sostenibilitat d’aquest sistema agrícola amb el tipus d’irrigació, d’habitatge tradicional i la nova llum solar dels fanals de les carreteres. Per entendre-ho millor hem visitat el Museu Agrònom de Vera on l’ajuntament d’Alboraia ens ha obsequiat amb orxata i fartons.

Més tard,hem sembrat les llavors que reberem del Botànic  a l’hort de l’IES i les idees sostenibles a la ment.

Per la vesprada, hem disfrutat de la nostra platja  revivint jocs tradicionals …i ens hem acomiadat en el sopar amb gran tristesa però amb la il·lusió de tornar a vore’ns prompte a Croàcia.

Hoy, las y los Greenies hemos paseado por l’Horta analizando la sostenibilidad de este sistema agrícola con el tipo de irrigación, vivienda tradicional y la nueva luz solar de las farolas de las carreteras. Para entenderlo mejor hemos visitado el Museo Agrónomo de Vera donde el ayuntamiento de Alboraya nos ha obsequiado con horchata y fartons.

Más tarde, hemos sembrado las semillas que recibimos del Botànic en el huerto del IES y las ideas sostenibles en la mente.

Por la tarde, hemos disfrutado de nuestra playa reviviendo juegos tradicionales …y nos hemos despedido en la cena con gran tristeza pero con la ilusión de volver a vernos pronto en Croacia.