Comencen els tallers de pati

Dins dels projectes Patis Inclusius i RECOnnecta’t, amb el lema RECOnnecta’t als patis, l’IES Pare Vitòria ha llançat una proposta motivadora i il.lusionant que preten donar cabuda a diverses alternatives lúdiques, artístiques, científiques i esportives atenent a les necessitats i interessos dels adolescents. Els tallers de pati tenen com a objectiu també, la descentralització del temps d’esbarjo dels esports de pilota que són el focus de molts conflictes de convivència al centre i generen desigualtats.

Partint de la idea que tots els agents de l’escola tenen la capacitat d’ensenyar alguna cosa als altres, i que no només els docents són la font de coneixement, els tallers de pati volen fer del nostre centre un espai viu d’aprenentatge i cooperació, aportant emoció a la realitat, principalment dels patis.

A l’IES Pare Vitòria, RECOnnecta’t als patis!