XARRADES ISONOMIA SOBRE IGUALTAT

A l’IES Gilabert de Centelles els passats dies 20 i 24 de novembre al llarg de tot el matí a la sala d’actes del centre, es van desenvolupar els tallers “Apunta’t al bon rotllo” adreçats en aquest cas a 4t d’ESO. Tallers organitzats per la Comissió d’Igualtat del centre i duts a terme per la tallerista Maria José Ortí de la Fundació Isonomia de l’UJI.

Els tallers tenen com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys on es visibilitzen conductes sexistes i actituds possessives o violentes.

Aviat tindreu més notícies de la Comissió d’Igualtat. Agraïm la col·laboració de tothom. Seguim!

Maria Jose Ortí, tallerista d’isonomia
L’alumnat de quart d’ESO ha participat en l’activitat