Jornada informativa: ‘Per unes relacions digitals saludables’, organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

A través d’aquest correu, us convidem a la retransmissió de la Jornada informativa: ‘Per unes relacions digitals saludables’, organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que se celebrarà el pròxim dissabte 19 de febrer.

En l’acte, es presentarà l’informe “L’impacte de la tecnologia en l’adolescència”, elaborat per UNICEF- Comunitat Valenciana. A més, es comptarà amb la participació del responsable de l’àrea de menors de l’Institut Nacional de Ciberseguretat, que ens explicarà la finalitat de la institució que dirigeix, els canals de comunicació i denúncia que posen al nostre abast i els programes preventius en ciberseguretat destinats especialment a infants i joves.

Finalment, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport presentarà les accions que desenvolupa per combatre el ciberassetjament, així com per detectar, previndre i actuar davant situacions derivades d’un mal ús de les tecnologies, com són les conductes autolesives i suïcides. Així mateix, s’abordarà la importància de comptar amb la corresponsabilitat de les famílies en l’abordatge de l’ús de les tecnologies de la informació, la comunicació i les relacions (TRIC).

La sessió es retransmetrà en directe pel canal Youtube, a través de l’enllaç que trobareu en la pàgina web: https://ceice.gva.es/va/web/inclusioeducativa/igualtat-i-convivencia/jornades


Gràcies per endavant per la vostra assistència i per contribuir a la pressa de consciència sobre aquesta realitat.

Per l’interés dels temes a tractar, us preguem que feu difusió de la jornada entre el personal docent i no docent del centre i les famílies de l’alumnat.


Atentament,

La directora general d’Inclusió Educativa
La directora general d’Innovació Educativa i Ordenació

24/2/2022: AQUÍ PUEDES VER EL VÍDEO DE LA JORNADA