ℹ️ Campanya de beques generals del Ministeri d’Educació per al curs 24/25.

Des de la unitat de beques de la direcció territorial de la Conselleria d’Educació a Alacant us adjuntem el cartell i el document informatiu que hem preparat amb motiu de l’inici de la campanya de beques generals del Ministeri d’Educació per al curs 24/25.

El cartell que us adjuntem incorpora dos codis QR. Està pensat especialment per als panells informatius dels vostres centres. També podeu difondre-ho a través de la web.

Tant en el cartell (codis QR) com en el document informatiu, trobareu enllaços al portal de beques del Ministeri d’Educació, a la seu electrònica a través de la que realitzar la sol·licitud de beques i al canal Telegram @LaMeuaBeca.

Us agraïm que feu arribar esta informació a la comunitat educativa del vostre centre i que col·loqueu els cartells en llocs visibles.

Atentament,

Unitat de beques