🇪🇺 Erasmus+: mobilitat a Amsterdam 2023/24

L’IES Mediterrània, gràcies a les mobilitats Erasmus, ha visitat la ciutat Amsterdam per a conéixer de primera mà els hotels i les empreses en els quals els alumnes de cicles formatius de grau superior d’hostaleria i turisme podran fer les seues pràctiques pròximament. Hotels com Eden Hotel, Hotel Victoria, Art´otel, Hotel Casa i Zoku Hotel ens van obrir les seues portes per a ensenyar-nos les seues instal·lacions i com treballen. 
Al mateix temps, es va tindre l’oportunitat de visitar les escoles d’hostaleria i turisme MBO Collegue Centrum i MBO College Airport on vam poder veure les seues aules i participar en algunes classes amb el seu alumnat. 
Esta estada també ha sigut compartida amb altres professors de la mateixa especialitat procedents d’altres CCAA d’Espanya i en la qual s’ha aprofitat per a intercanviar visions i diferents metodologies de treball.
Ha sigut tota una experiència que creiem que serà molt beneficiosa per al futur dels nostres alumnes