La Geografia vora riu. Joves pel riu Palància

El riu Palància és un espai natural que necessita ser més valorat. La seua desembocadura necessita especial atenció per tal de mantenir un important pulmó natural de l’entorn i per a evitar danys amb les inundacions.

Les intervencions fetes fins ara han donat resultats poc positius, i per això, des de la Universitat de València s’ha dissenyat aquest programa que busca la implicació social, començant per la participació de la gent jove, per tal que la transformació necessària siga efectiva acabe duent-se a terme.

Alumnat del nostre centre ha participat en aquest programa, gràcies a la implicació dels departaments de Biologia, de Geografia i Història, i de la Direcció de l’IES Maria Moliner. Al vídeo següent es mostra un resum del funcionament d’aquest programa.