Sessió per a aclarir dubtes de secretària

Sessió dijous dia 28 de setembre de 2023 a les 16.45 hores per a aclarir dubtes a tots els estudiants que es connecten. Prem ací per a veure el vídeo de la videoconferència.

Podcast "La secretària respon " és un programa creat per l'estudi de podcast de l'IES Mare Nostrum en el canal de Spotify "Onda Mare" on responderémos a dubtes i preguntes que em feu sempre sobre convalidacions, matrícula, exempció de FCT, ampliacions de matrícula, renúncies, convocatòries, tramitació de titulació, etc. Si tens algun dubte general que vols plantejar-nos pots enviar un missatge de veu per Whatsapp al número +34 645 704 980, cada mes es farà un podcast plantejant els vostres dubtes i intentarem respondre-les en el podcast. Et deixe l'enllaç al podcast, prem ací per a anar a Onda Mare en Spotify.

Canal de Youtube de la secretària del centre. Prem ací per a anar al canal.